Category Archives: Badrumsrenovering

Anlita rätt hantverkare

Titta på flera alternativ
Börja med att kontakta flera olika hantverkare som kan utföra ditt jobb. Låser du dig vid ett enda alternativ tappar du ett viktigt verktyg – att kunna jämföra deras erbjudande till dig. Du som kund är viktig för företagen och det ska du utnyttja. Låt dem visa att de verkligen vill ha din kund och att de ger dig deras absolut bästa erbjudande. Genom att ta in flera offerter får du en bra grund för att kunna jämföra vad som skiljer hantverkarna åt. Fortsätt läsa

RENOVERING, HEMINREDNING OCH LÄGENHETSDESIGN I STOCKHOLM

Funderar ni på att genomföra en lägenhetsrenovering i Stockholm och tycker ni att lägenhetsrenoveringar och kontorsrenoveringar bör göras av proffs?

Då haRenovering i Stockholmr vi bra tjänster just för er! Vi utför renoveringar av varierande svårighetsgrad i utrymmen för olika ändamål:

  • lägenhetsrenoveringar
  • badrumsrenoveringar
  • köksrenoveringar
  • kontorsrenoveringar
  • husrenoveringar
  • heminredningar

Vi är glada att erbjuda er alla tjänster inom vår bransch!

En särskild plats bland våra tjänster tar lägenhetsrenoveringar i Stockholm. Vi kan erbjuda er alltifrån kosmetiska lägenhetsrenoveringar till större lägenhetsrenoveringar med stambyte, lägenhetsombyggnad och skapandet av en modern interiör.

Vi har arbetat inom renoveringsbranschen i Stockholm och i Sverige i många år och har ett stort antal nöjda kunder!

Fortsätt läsa

Information om badrumsrenovering

Byggprojekt är alltid aktuellt och medan vissa väljer att renovera kök eller andra rum väljer vissa att renovera badrum. En badrumsrenovering kan av många ses som jobbig och utdragen men faktum är att om badrumsrenoveringen sköts på rätt sätt så kan det gå både snabbt och enkelt för dig som kund att få ditt badrum renoverat för att sedan kunna njuta av det under en lång tid.

När du väl har bestämt för att renovera ditt badrum är det första du ska göra att kontakta en firma. Detta kan du göra både via nätet och per telefon.

Fortsätt läsa